Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
Perustietoa
 
Sisäasiainministeriön ohjeen mukaan sammuttimien tarkastusväli on yhden tai kahden vuoden välein. Esimerkiksi veneissä, asunto-autoissa tai kylmissä tiloissa olevat sammuttimet tarkistetaan vuoden välein.
 
Tuo sammuttimesi joko meille tarkastettavaksi tai pyydä meitä vaivattomasti tulemaan paikan päälle tarkastamaan sammuttimesi.

Pikapalopostit on standardin EN 671-3 tarkastettava vuoden välein ja letkut koeponnistettava viiden vuoden välein. Lisäksi keloissa olevat suihkukärjet olisi myös hyvä vaihtaa kunnosta riippuen uudempaan versioon. Pikapalopostien huolloista/asennuksista yrityksessämme vastaa koulutettu LVI-asentaja, joten kaikki LVI-työt kauttamme ovat myös lain puitteissa sallittuja.

Sisäasiainministeriön asetus 506/2011 väestönsuojien teknisistä vaatimuksista ja väestönsuojien laitteiden kunnossapidosta määrää, että väestönsuojan laitteiden toimintakunnon varmistamiseksi ne tulee tarkastaa vähintään 10 vuoden välein.

Tämä tarkoittaa, että suojan paineistus- ja tiiveyskoe tulee tehdä 10 vuoden välein.

Suosituksena on myös, että väestönsuojat tarkastetaan kerran vuodessa. Vastuu väestönsuojan kunnossapidosta on kiinteistön omistajalla.

PALVELUT:

      Kysy myös rohkeasti lisää muista palveluistamme:                                  
 
      Santtu Aitala, 0400 617 923 
      posti@santunsammutin.fi
 
              
                                                                                 


Sammutinhuolto Santtu Aitala, Minttonintie 4, 45700 KUUSANKOSKI, Puh. 0400 617 923

  näytä normaaliversio » Ylös